Omgeving

Bospaviljoen 't Turfveld heeft een ideale ligging in De Dennen, zoals het Texelse bos wordt genoemd. Aan de rand van bos en duinen kun je in de omgeving van ons paviljoen heerlijk wandelen, fietsen of sporten.

Activiteiten in het Texelse bos

Verschillende wandelpaden starten nabij ons paviljoen. Het strand bij paal 15 ligt op slechts 5 minuten fietsen. Praktisch naast 't Turfveld vind je uitkijkpunt Kampeersnol, van waar je een geweldig uitzicht hebt op de omgeving. Dit uitkijkpunt is ook toegankelijk met een rolstoel of booster. De uitkijktoren Fonteinsnol ligt slechts enkele honderden meters verder het bos in. 

In het directe bosgebied rondom ons terras kunnen kinderen lekker rondbanjeren of verstoppertje spelen. Bij ons restaurant vind je nog een zandbak en er staan speeltoestellen. Er is voldoende parkeergelegenheid voor fietsen en auto’s  en zelfs paarden kunnen bij ons worden ‘geparkeerd’!

Fietsroutes

De dorpen Den Burg, De Koog en Den Hoorn liggen op korte afstand van 't Turfveld en zijn ook op de fiets goed bereikbaar. Ideeën voor een leuke route? VVV Texel heeft diverse routekaarten. Ook via Fietsroutenetwerk kun je zelf routes over Texel samenstellen.

Copyright © 2020, Bospaviljoen 't Turfveld. Alle rechten voorbehouden.

Ontwerp & techniek door 53 Graden Noord.